Welkom bij Elise Chauvel - Home Interiors

De voorliefde voor meubelen begon bij mij al vroeg. Ik woonde tot mijn 10e in Frankrijk en bezocht met mijn vader veelvuldig markten met antieke meubelen en accessoires. In 2008 ben ik gestart met mijn eigen woonwinkel. Hier worden bijzondere collecties en talloze inspiratievolle woonideeën gepresenteerd. Alles op het gebied van meubelen, kleuren, verf, interieurstoffen, houten vloeren, decoraties en verlichting wordt u aangeboden in een warme, landelijke sfeer en styling. Ik word hierin bijgestaan door een deskundig team aan medewerkers. 

Naast de eigen meubellijn, Elise Chauvel - Home Interiors, importeren wij rechtstreeks oude en antieke meubelen, ook wel brocante genoemd. Tevens is er  de mogelijkheid om meubelen op maat te laten maken. Deze meubelen worden van massief hardhout met de hand gemaakt en geschilderd. De meubels kunnen in elke gewenste grootte, uitvoering en kleur worden gemaakt met een unieke uitstraling. Zo stelt u zelf uw meubelen samen in de stijl en kleur die het meest geschikt zijn in uw interieur. Natuurlijk kunt u daarbij door ons worden geholpen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van woontrends en interieurstijlen geven wij u graag advies over de stijlen, modellen en kleuren. 

Op onze website vindt u een groot aantal van onze collecties welke eventueel ook via onze webwinkel te bestellen zijn. Een deel is uit voorraad leverbaar, mocht dit niet zo zijn dan wordt u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld met een te verwachte leverdatum van 12-16 weken

Voor een vrijblijvend interieur en/of kleuradvies heten wij u uiteraard ook van harte welkom in onze winkel. Mocht u tijdens onze openingstijden niet in de gelegenheid zijn de showroom te bezoeken, dan bieden wij u de mogelijkheid om op afspraak langs te komen.

Tot ziens !

© 2010 - 2017 Elise Chauvel - Home Interiors | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel